Livrare și retur

Transport

Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul companiei de curierat DPD . Termenul de Livrare este intre 24 de ore si maxim 10 zile lucratoare. NU facem livrari prin Posta Romana.

Returnarea produselor

1. Clientul Achilles Heel poate returna produsele achizitionate, in urmatoarele situatii:
 a) Produsele prezinta deteriorari majore, defecte majore  sau vizibile de fabricatie. Trimiterea produselor defecte se face dupa anuntarea in prealabil pe email la contact@achillesheel.ro sau la numarul de telefon 0720.839.584, specificand exact care este defectul constatat. Defectele vizibile se reclama in momentul efectuarii receptiei (compania fiind obligata sa suporte cheltuielile de transport).
b) In cazul in care ti-a fost livrat un alt produs decat cel pe care l-ai solicitat ai dreptul sa returnezi produsul fara cheltuieli suplimentare (compania fiind obligata sa suporte cheltuielile de transport).
c) Produsele au marimi eronat comandate de catre Client (clientul fiind obligat sa suporte cheltuielile de transport).
 d) Clientul poate returna produsele catre Achilles Heel SRL fara a invoca un motiv, in termen de 14 zile calendaristice (cf. ord. 34/2014). Astfel, produsele cumparate din www.achillesheel.ro pot fi returnate conform legii, in 14 zile calendaristice de la primirea lor prin curier. Inainte de returnarea produsului, este obligatoriu sa anuntati telefonic sau pe email (contact@achillesheel.ro) intentia de a returna un produs/mai multe produse. Legea prevede, deasemenea, ca ai dreptul sa primesti inapoi, in termen de 14 zile, suma integrala pe care ai platit-o pentru achizitionarea produsului (clientul fiind obligat sa suporte cheltuielile de transport).

2. Nu ai dreptul de a returna produsele in urmatoarele cazuri, conform OU 34/2014, articolului 16, literele c si e.
„c) furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar;
e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă (costume de baie, lenjerie intima) şi care au fost desigilate de consumator;”
De asemenea, NU se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, purtate sau cu urme de parfum sau cosmetice. Puteti face returul prin orice firma de curierat rapid (clientul fiind obligat sa suporte cheltuielile de transport).

3. In cazul inlocuirii produsului cu unul avand marimea nou comandata, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale (clientul fiind obligat sa suporte cheltuielile de transport).

4. Achilles Heel SRL este exonerata de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca produsele in cauza au fost manevrate sau depozitate in mod necorespuzator, utilizate in alte scopuri decat cele pentru care au fost fabricate/ vandute, socuri mecanice, termice sau de orice natura sau au intrat in contact cu substante care le-au cauzat deteriorarea. Nerespectarea conditiilor enumerate mai sus duce la pierderea garantiei.

5. Plata produselor se efectueaza in numerar la livrare prin sistem ramburs sau prin transfer bancar, comisoanele aferente fiind stabilite de firma de curierat sau de banca. La plata prin sistem bancar, livrarea produselor se va face numai dupa intrarea banilor in contul nostru. Confirmarea platii poate dura intre 24 si 48 de ore in functie de procesarea platii intre bancile implicate. Plata comisioanelor respective este suportat de client.

6. Produsele retur se trimit FARA ramburs catre Achilles Heel SRL, . Orice colet care contine bani sau produse la rubrica ramburs va fi refuzat! Asta inseamna ca se va intoarce la dumneavoastra si veti avea de platit tur-retur pentru a intra din nou in posesia lui.

7. Nu primim retururi prin Posta Romana ci doar prin firme de curierat rapid.

8. Este posibila  ridicare personala din sediu Timisoara Gratuit selectand-o ca metoda de livrare inainte de a finaliza comanda , dupa plasarea comenzii o sa fiti contactati pentru detalii .

9. In perioada Sarbatorilor legale si a reducerilor exista posibilitatea sa intervina intarzieri la livrarea coletelor de pana la 7 zile.

10. Sambata, Duminica si in sarbatorile legale nu se expediaza comenzi.

Updating…
  • Niciun produs în coș.