Termeni și condiții

Achilles Heel vă oferă accesul la site-ul www.achillesheel.ro sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a acestor termeni şi condiţii.

Înregistrare

Ca să vă înregistraţi pe site-ul www.achillesheel.ro este necesar să completaţi următoarele informaţii despre dumneavoastră: (nume şi prenume, adresă de email, adresa de domiciliu/livrare, numărul de telefon la care puteţi fi contactat). Dacă una sau mai multe informaţii din cele completate de dumneavoastră se modifică ulterior, vă rugăm să ne anunţaţi la adresa de email contact@achillesheel.ro. În utilizarea serviciului, dumneavoastră sunteţi de acord să furnizaţi informaţii adevărate, corecte, actuale şi complete despre dumneavoastră, aşa cum sunt acestea specificate. În situaţia în care considerăm că această obligaţie nu este respectată de către dumneavoastră, ne rezervăm dreptul să vă blocăm accesul la utilizarea serviciului, pe perioadă determinată sau nedeterminată, fără nici o notificare prealabilă.

Datele dumneavoastră vor rămâne confidenţiale şi nu vor intra în posesia unor terţe părţi pentru a fi folosite abuziv în alte scopuri .

Utilizand acest site , inregistrandu-va si plasand o comanda sunteti deacord cu  Politica noastra de confidentialitate  si utilizarea datelor cu caracter personal.

Pentru a putea plasa comenzi sau a accesa si utiliza anumite sectiuni ale website-ului este necesara crearea unui cont personal.

Achilles Heel garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor transmise de catre utilizatori prin sistemul sau informatic. Datele dumneavoastra personale sunt folosite in exclusivitate pentru confirmarea, facturarea si trimiterea comenzii.

De asemenea, datele furnizate de utilizatori vor fi folosite pentru a trimite informatii despre promotiile si noutatile de pe www.achillesheel.ro. Datele pe care ni le furnizati nu vor fi facute publice si nu vor fi transmise tertilor, in scopuri de marketing, fara consimtamantul dumneavoastra.

Datele personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze verificari in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Clientii magazinului online Achilles Heel pot solicita sa sisteze transmiterea informatiilor despre promotiile si noutatile din magazinul virtual şi pot solicita ştergerea datelor personale din baza de date. Puteti face acest lucru trimitand un e-mail la adresa contact@achillesheel.ro.

Prin acceptarea acestor Termeni si conditii se considera implicit ca acceptati integral responsabilitatea pentru toate activitatile realizate prin intermediul contului pe care il creati pe site-ul Achilles Heel declara ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

Prin crearea Contului, fiecare Membru sau Client si-a exprimat consimtamantul ca Achilles Heel sa colecteze si sa adminstreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001.

Achilles Heel garanteaza ca datele personale ale unui Utilizator, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.

Achilles Heel nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date cu caracter personal.

Cum comand?

Dacă doriţi să cumpăraţi produse de pe site-ul www.achillesheel.ro trebuie să completaţi informaţiile solicitate prin formularul de inregistrare pentru a facilita comanda şi plata acesteia. Aceste informaţii sunt necesare pentru procesarea corectă şi eficientă a comenzii plasate de către dumneavoastră. Foarte importanta este acuratetea adresei de livrare, pentru facturare si livrarea fizica a produsului.

Cum plătesc?

Toate preturile includ tva. Plata se realizeaza in momentul livrarii produselor prin ramburs sau transfer bancar.

Preţuri şi taxe

Preţurile sunt stabilite atunci când produsele sunt afişate pe site, sunt exprimate in RON şi includ TVA. Pretul afisat se poate modifica când se aplică politica de discount.

Contract

Contractul dintre noi şi cumpărător va fi guvernat de legea română şi se interpretează în conformitate cu reglementările cu privire la aceasta. Orice neînţelegeri se soluţionează pe cale amiabilă. În cazul în care neînţelegerile nu pot fi rezolvate pe cale amiabilă, ele vor fi supuse la Curtea de Arbitraj Comercial Internaţional de Camera de Comerţ şi Industrie din România, în conformitate cu reglementarea acestora.

Drepturi de autor

Design-ul, textele, grafica, structura şi toate informaţiile de pe site-ul www.achillesheel.ro sunt proprietatea exclusivă a Achilles Heel.
Orice încercare de a copia, reproduce, republica, transfera date, afişa, distribui, vinde sau modifica din conţinutul, datele, informaţiile şi materialele găsite pe site-ul nostru este strict interzisă fără acordul scris al reprezentantului Achilles Heel.

Reclamaţii

Pentru orice tip de reclamaţii, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de email: contact@achillesheel.ro. Vă asigurăm că echipa Achilles Heel va face tot posibilul să rezolve în cel mai scurt timp posibil reclamaţiile dumneavoastră.[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]

Updating…
  • Niciun produs în coș.